avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Țigara electronică în benzinării
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Țigara electronică în benzinării

Buna ziua! Lamuriti-ma, va rog! Am fost surprinsa sa descopar intr-o benzinarie faptul ca tigara electronica este interzisa! Mi s-a spus ca este interzisa in temeiul legii 307/2006! Ma puteti ajuta, va rog?

Multumesc,
Laura Alexe
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lralx85 , utilizator 18:48, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tigara electronica contine un dispozitiv de aprindere care activat produce fumul.
De la dispozitivul de aprindere se poate crea pericol de incendiu.
Produce abur, nu fum!
Legea antifumat este cat se poate de clara in ceea ce priveste utilizarea tigarii electronice in spatiul public. Aceasta poate fi folosita absolut oriunde, indiferent ca este spatiu inchis sau deschis, cu exceptia mijloacelor de transport in comun si a locurilor de joaca pentru copii.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Asa am zis si eu! Dar la sesizarea facuta de mine catre conducerea unitatii respective, mi s-a raspuns ca eu functioneaza cu un aviz ISU sau geva de genul asta unde este prevazut faptul ca nu ai voie cu surse de foc. Si ca au fost cazuri cand tigarile electronice au explodat! Mie personal nu mi se pare in regula explicatia asta
Se pare ca firmele are dreptul de a impune clientilor propria politica privata in privinta utilizarii tigarii electronice.

Alte discuții în legătură

Legea antifumat Seanconnery Seanconnery Tigara electronica este interzisa in spatiile publice inchise ? Locul de munca ? (vezi toată discuția)
Tigara electronica / da sau nu in locuri publice BraveHeart BraveHeart Rog ajutor juridic din partea specialistilor. Am citit noua \"lege\" publicata in Monitorul Oficial care aduce completari vechii Leg 349 / 2002. In noul ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului ketanez ketanez Buna seara ...am si eu o nelamurie referitoare la noua lege a fumatului..eu folosesc o tigara electronica...din noua lege nu inteleg daca am voie sau nu sa ... (vezi toată discuția)