avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare debitor cesiune creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare debitor cesiune creante

Cand se considera ca debitorul a fost notificat cu privire la ceasiunea de creante? Ma refer la metoda de notificare (plic cu recomandare) si la continutul notificarii.
O firma privata poate sa cedeze unei companii de recuperare creante informatii confidentiale cum ar fi adresa, numar de telefon?
Cel mai recent răspuns: fases , utilizator 17:29, 15 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Intrebare-abuz din partea bancilor? crystyna1980 crystyna1980 Buna ziua, As dori sa intreb, daca in contractul de credit inchieiat cu o banca, este o clauza ca cesionez veniturile mele viitoare, banca poate sa transmita ... (vezi toată discuția)
Somaþie de platã de la recuperator aurelianx aurelianx Vă rog să-mi daţi un sfat în următorea problemă: un amic a primit o somaţie de plată de la un mandatar (srl) al unei compani care a preluat creanţa ... (vezi toată discuția)