avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei auto

In 2007 am achizitionat pe firma, o masina si am platit taxa auto.
In 2014 am vandut-o unei persoane fizice, s-a emis factura .
Nu mai am actele masinii, talon si cartea..., am doar actele de la achizitionarea masini cat si de la plata taxei de prima inmatriculare facuta in 2007; factura fiscala, ordin de plata, extras de cont.
Pot face rost de copii ale talonului si cartii de identitate a autovehicolului de la noul proprietar.
Ce pot face, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru recuperarea taxei auto?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)