avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum văd dacă mi s a aprobat cererea de restituire?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum văd dacă mi s a aprobat cererea de restituire?

Cum pot sa văd dacă mi s a aprobat cererea de restituire.. Fiindcă nu am primit niciun răspuns de la ANAF Si am plătit timbrul de mediu cam scump in 2013 in speţă 5300 lei cam cît mi s ar cuveni?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Zanfir marian, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Restituire timbru de mediu RoCristina RoCristina In luna octombrie 2016 am depus la ANAF cererea pentru restiuirea timbrului de mediu. Intrucat nu am primit niciun raspuns cu privire la modul de solutionare ... (vezi toată discuția)