avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul familiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul familiei

Vizitele la pacientii aflati in terapie intensiva in spital si accesul la relatiile privind starea pacientului furnizate de medici sant permise numai rudelor de gradul 1 dar nu se respecta acest regulament este admisa intrarea un0r persoane care pretind dar nu au acesta calitate si care se substituie rudelor de gradul 1 fara a fi verificate..
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:26, 16 Martie 2018
Faceţi sesizare conducerii spitalului şi trimiteţi copie şi Ministerului Sănătăţii. Este vorba de neglijenţă în serviciu, dar, deşi deocamdată această infracţiune mai există în Codul Penal, dacă nu există o lege că la Terapie Intensivă sunt admise doar rudele de gradul I, ci doar regulament de ordine interioară a spitalului, nu aveţi ce face, decât să păziţi uşa secţiei ca bolnavul dvs. să nu fie deranjat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis OldShatterhand OldShatterhand Am nevoie de un model de sesizare malpraxis pentru colegiul medicilor si totodata as vrea sa stiu daca se poate face o singura sesizare impotriva conducerii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt as.medical principal pl si lucrez intr-o sectie ... Angela1966 Angela1966 Buna ziua! Sunt as.medical principal PL si lucrez intr-o sectie cu paturi (cardiologie) in cadrul unui Spital Municipal. Lucrez de peste 35 de ani si as avea ... (vezi toată discuția)
Unul dintre cele mai mari spitale private din romania incarca nota pacientilor silverink silverink Buna ziua, ma numesc ***** si sunt di judetul Vrancea, pe data de 18/05/2016 l-am adus pe tatal meu la URGENTE intr-un spital privat din Bucuresti pentru un ... (vezi toată discuția)