avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date de contact persoana disparuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date de contact persoana disparuta

Buna ziua,

Vrem sa vindem un apartament pentru care s-a facut deja succesiunea insa nu gasim o persoana trecuta in act. Am apelat la ajutorul politiei pentru a o gasi dar nu ne pot furniza nici un fel de informatie avand in vedere ca nu sunt intrunite conditiile Art5 Aliniat 1 din legea 677/2001 cu privire la datele care au caracter personal.
Ce cale legala putem urma pentru a putea afla ce s-a intamplat cu persoana in cauza si a putea demara procedura de vanzare a imobilului intr-un final?

Va multumesc,
Andrei Ilie
Cel mai recent răspuns: Andrei29ro , utilizator 14:59, 16 Martie 2018
Ati desfasurat demersuri la serviciul de evidenta persoanelor?
Faceti verificari si la serviciul de stare civila de la ultimul domiciliu al persoanei cautate
Succes !
Avem o copie a buletinului persoanei valabil pana in 2019. S-au facut verificari si nu e de gasit acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accès la o arhiva de stare civila bucuresti DanDaniel DanDaniel Buna, Sunt de ceva timp in cautarea unei persoane care ma poate ajuta sa gasesc o informatie despre un copil care e posibil sa fi fost adoptat in anii 90. ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal florindr florindr in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)
Verificare persoane bratus86 bratus86 Buna ziua, am o intrebare : exista vreun site unde poti verifica daca datele din buletin furnizate de o persoana sunt reale? aici ma refer la nume ,prenume , ... (vezi toată discuția)