avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înmatriculare auto

Recent am achizitionat o masina de la o doamna care acum este casatorita, dar masina o detinea pe numele vechi (cel inainte se casatorie). Dupa ce s-a casatorit si-a schimbat si domiciliul, din Bucuresti in jud. Ilfov. Pentru a deveni proprietarul masinii am nevoie de dovada ca nu are datorii de la ambele primarii? Si de la cea la care e inregistrata in prezent, dar si de la cea la care era inregistrata inainte de casatorie? Mi s-a cerut lucrul acesta si imi pare putin absurd. Cand te casatoresti e nevoie si de dovada ca nu ai datorii la stat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:51, 16 Martie 2018
Este necesar de certificat fiscal de la autoritatea fiscala unde este notata pe rol fiscal bunul mobil de la localitatea de domiciliu al vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bun comun cu soția Flavflor petre Flavflor petre Soția a achiziționat un autoturism pe numele de domnișoară. Din cauza unor probleme de ordin tehnic masina a fost înlocuită cu una nouă. Între timp ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Înmatriculări auto VasyD VasyD In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat ... (vezi toată discuția)