avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto - timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto - timbru mediu

Buna ziua,

in anul 2017 am castigat proceul prin care am cerut restituirea taxei de mediu pentru autoturismul pe care il detin. Nici pana la aceasta data nu am primit banii. Ce ar mai fi de facut? Cand vor fi virati banii?

multumesc

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei sentinte juridice definitive si irevocabile andr70ei andr70ei In anul 2015 am castigat in instanta procesul cu ANAF referitor la recuperarea taxei de mediu pe autoturism, banii fiind restituiti in 5 ani. primele doua ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)