avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto cumparat la licitatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto cumparat la licitatie

Vreau sa cumpar o autoutilitara de la cineva care a cumparat-o la o licitatie publica( caz insolventa).Vanzatorul detine doar factura si actele de la licitatie , nu detine cartea de identitate a masinii si talonul.El spune ca acestea le pot obtine eu de la RAR,politie.Imi poate da cineva un sfat,pot avea incredere in vanzator ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
dan02, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan02 , utilizator 18:01, 18 Martie 2018
Prin licitatie publica nu se cumpara bunuri se adjudeca
Normal executorul judecatoresc cand a dispus masura sechestrului pe bunul mobil avea obligatia sa solicite debitorului cele 2 seturi de chei si documentele vehiculului
Pot aparea surprize in cazul in care nu are documentele masinii ?Este legal sa se liciteze o masina fara documente ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto ex corp delict. MihaiRoman MihaiRoman Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Am o masina inmatriculata in tara X cumparata la o licitatie din tara Y, (masina ex corp delict, ... (vezi toată discuția)