avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600 pentru venituri din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600 pentru venituri din chirii

Buna ziua!
Pentru o persoana care are venituri salariale si urmeaza sa incaseze in decursul anului 2018 venituri din chirii se plateste CASS? Se aplica regula plafonului 12x salarii brute pentru veniturile din chirii, sau se cumuleaza cu veniturile din salarii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:26, 18 Martie 2018
Nu se cumuleaza cu salariul ci ramane plafonul de comparatie si tot la el aplicati procentul pentru cele doua contributii, daca il depasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)
Plata cass la venitul din inchiriere Nedmer Nedmer La veniturile totale din chirii CASS nu se plătește sub plafonul de 24960 lei , veniturile brute sau nete ? (vezi toată discuția)
Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)