avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cedare creante catre administrator
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cedare creante catre administrator

Buna ziua,
Vreau sa inchid firma pe care o am. In decursul timpului am creditat firma cu diverse sume, care nu au fost recuperate.
In prezent, firma are de recuperat creante de la un client, neajunse la termen.
Pot face contract de cesionare creante intre firma si mine (administrator), urmand ca ulterior sa inchid firma? Ma puteti ajuta cu un model de contract?
Multumesc mult pentru informatii si model de contract.

Alte discuții în legătură

Ce pot face? banca a cesionat creanta ioanabucurescu ioanabucurescu Buna ziua, Am un imprumut la o banca din tara noastra cu termen de rambursare 10 ani.Anul trecut am facut o restructurare,urmand ca dupa o perioada de 1 an sa ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare creante - mostenitori dave26 dave26 Buna, Situatia este in felul urmator: Exista o persoana decedata in anul 2006. Persoana decedata a avut 2 credite pe numele ei la 2 banci. Mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Inchidere creditare prin donatie claudiaP claudiaP Buna ziua, Dati-mi, va rog, o solutie la urmatoarea speta: exista o creditare de societate in valoare de 120035 lei pe care am inteles ca o pot inchide ... (vezi toată discuția)