avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata card de sănătate studenți
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata card de sănătate studenți

Buna ziua!
Îmi puteți spune ce se întâmpla in prezent in cazul studenților străini din străinătate? Fiica mea studiază in Olanda. Plăteam 58 lei pe luna, apoi 68, pt a obține cardul european de sănătate. In prezent, mi se cere sa plătesc 190, deși ordonanța de urgenta 154 din Noiembrie 2017 nu preciza cazul studenților din alte ațâțe europene. Personal, consider discriminatoriu și nedrept ca cerem bani celor care vor veni in țara sa. Schimbe ceva in țara asta, însă nu și celor pe care ii școlii gratis, ca apoi sa plece la munca in alte tari!

Alte discuții în legătură

Acordare card european de sanatate studentilor care invata in strainatate takanuva takanuva In CODUL FISCAL apar, ca si persoane care nu platesc CASS dar sunt asigurate in sistemul public, studentii pana la 26 ani care nu au venituri din munca; ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)
Divort in olanda ContSters211095 ContSters211095 Buna Ziua, Doresc si eu disperata ajutorul d-voastra ! M-am casatorit in anul 2009 / 3 ianuarie cu cetatean olandez in Romania, Jud. Hunedoara (resedinta ... (vezi toată discuția)