avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dosar ANL 2018
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dosar ANL 2018

Buna ziua,
As dori sa depun dosarul pentru o locuinta ANL. Am intrat pe pagina lor, iar acolo scrie ca programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe construite prin ANL și destinate închirierii, persoane care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

Eu in prezent am 35 de ani si 7 luni impliniti. Am sunat la ANL Bucuresti, si am intrebat daca mai pot depune dosarul, iar ei au spus ca da. Cei de la Primarie din oras mi-au spus la telefon ca NU... dosarul se depune pana la 35 ani.

Ma puteti lamuri? Dosarul implica niste legalizari documente si as dosri sa stiu daca sa le legalizez sau nu.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2018
ggasokaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta anl dupa 35 de ani mariangal mariangal Buna ziua. Am 45 de ani si lucrez in invatamant ca profesor. Predau la o scoala in orasulk Focsani si fac naveta zilnic 80 km dus-intors. As dori sa obtin o ... (vezi toată discuția)