avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionare in judecata a Statului.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionare in judecata a Statului.

Am depus la parchet o plangere pentru amenintare , amenintare care era promisa pentru o data destul de exacta cand voi fi terminat , lovit , aranjat. Am cerut protectia organelor competente prin plangere scrisa. Am fost tratat foarte superficial, nu mi sa spus nimic , am primit un nr de inregistrare si atat. Nu sa intreprins nici o actiune (cercetare) doar dupa ce termenul la care urma sa fiu terminat trecuse demult , eu de atunci traind cu frica si purtand dupa mine obiecte de autoaparare. Intrebarea mea este daca ma pot indrepta impotriva Statului Roman pentru ca nu garanteaza integritatea mea fizica , sa dau statul in judecata si sa cer daune morale? Deocamdata amenintarea nu sa concretizat.

Alte discuții în legătură

Lovire, consecinte andrei18907 andrei18907 eram la servici cand un coleg a inceput o cearta acesta amenintandu-ma ca ma bate si facand o miscare gresita m-am speriat si l-am lovit in fata, acesta stand ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios dreaminro dreaminro ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de muncă nedeclarat la insistențele și promisiunile șefului. ce mai pot face acum? Ramonaneky Ramonaneky in urma cu 3 luni la locul meu de munca mam accidentat cu o amputare de deget la banzega,am fost transportata la spitalul de urgenta ,iar in drum spre ... (vezi toată discuția)