avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Raport medicina muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Raport medicina muncii

Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect: stiu ca, in cazul unei gravide care si-a anuntat angajatorul cu privire la starea ei fiziologica ,medicina muncii va intocmi un raport si o informare , fiecare in cate 5 exemplare . Intrebarea este daca toate cele 5 exemplare trebuie semnate de catre angajata, inainte ca ele sa fie inaintate catre ITP, DSP si Medicina Muncii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Erika79 , utilizator 11:22, 21 Martie 2018
Daca sunt intocmite 5 exemplare originale atunci trebuie semnate toate exemplarele.
Se poate emite un exmplar original care se semneaza si ulterior documentul se xeroxeaza, iar copiile xeroxate se certifica de autenticitate.
Toate cele 5 exemplare trebuie semnate de catre angajata, inainte ca ele sa fie inaintate catre ITP, DSP si Medicina Muncii.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal isabelle fluturas isabelle fluturas Buna seara! Sunt insarcinata in 27 de saptamani, am avut pana in prezent 89 de zile de concediu medical pentru boala obisnuita. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Instiintarea angajatoului de catre o gravida Raluca333 Raluca333 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o angajata aduce la firma un concediu medical cu codul de boala 745 (hemoragia de la debutul sarcinii), dar aceasta nu a ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie făcut in momentul in care anunți ca ești însărcinată, ... Casiana Maria Casiana Maria Ce trebuie făcut in momentul in care anunți ca ești însărcinată, ți se solicita de către contabilitate documente care sa dovedească cele susținute , ... (vezi toată discuția)