avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare actiuni

Am actiuni la mecons si as vrea sa le vand sunt ale bunicului si unchiului meu ambii decedati.bunica e in viata si mi lea dat mie le pot vinde eu sau numai ea .sunt din 1996 mai sunt valabile?multumesc anticipat astept sa imi raspundeti
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stoian cristian , utilizator 18:16, 20 Martie 2018
Este vorba despre firma Mecons din Turda, judetul Cluj care acum este radiata? Nu se mai poate face nimic pentru asta. Daca nu este asta dati mai multe detalii.
Nu.e meconst din turda ci meconst constanta.str spiru haret nr 24 judetul constanta .nu stiu cum sa fac ce modalitati sunt unde gasesc un broker ca am inteles ca numai asa se poate daca merge bineinteles si mai exista societatea.va multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
Stoian cristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire claububu claububu Bunica din partea tatalui a avut un apartament impreuna cu fratele tatalui meu, deci erau co-proprietari. Ea a decedat in urma cu 3 ani. Recent am aflat ca vor ... (vezi toată discuția)
Bunici cu casa proprie, pot sa-si vanda casa? AndreaSera AndreaSera Situatia este urmatoarea : ambii bunici (sot+sotie) traiesc la tara, avand casa lor proprie, pe numele lor. Bunicii au doi copii. Primul copil al bunicilor ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Problema mea e putin mai complicata dar sper ca o sa ma intelegeti. Ambii bunici din partea mamei au decedat cu multi ani in urma, mai intai ... (vezi toată discuția)