avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Adeverință de munca
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Adeverință de munca

Buna ziua!As vrea sa stiu daca pot lua eu adeverința de munca pentru mama mea deoarece ea nu mai este in Italia si a facut dosarul de pensie,dar are nevoie si de anii de aici doar ca nu poate ajunge si in plus nu am absolut nimic(buletin,cod fiscal)doar numele si data nașterii,mentionez faptul că ea a lucrat în Sicilia dar eu sunt la Padova si as vrea sa stiu daca pot lua eu adeverința de munca de aici
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 16:42, 20 Martie 2018
Aveti nevoie de imputernicire de la mama d-stra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)
Minor peste granita, fara aprobarea parintilor????+ anycyk anycyk Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu urmatoarea situatie: Am un nepotel care mi-a ramas in grija, parintii lui sunt plecati in Italia. Nu am niciun ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara dupa un salariu european ContSters254275 ContSters254275 Buna ziua. Am varsta de 19 ani, iar parintii mei sunt despartiti de 9 ani timp in care eu si sora mea am stat cu mama noastra, aceasta fiind tutorele ... (vezi toată discuția)