avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit teren persoane cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit teren persoane cu handicap

Conform Legii 227/2015, art464 alin (1) lit. t persoanele cu handicap grav nu datoreaza impozit/taxa pe teren.
Persoana (mama) a fost declarata cu handicap in anul in curs, 2018, iar de la primarie am fost informat ca scutirea de imozite/taxe intra in vigoare doar in anul urmator, 2019. Poate este normal, cu toate ca nu mi se pare.
Intrebarea mea este: ce legislatie prevede aceasta? De ce nu este scutita de impozit din anul in curs?

Alte discuții în legătură

Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si teren trandanus trandanus buna ziua. doresc sa va intreb urmatoarele ; am o locuinta (casa ) cu teren , sunt o persoana cu handicap accentuat si cand am fost sa platesc impozitul mi ... (vezi toată discuția)
Conformm noului cod fiscal 1 01 2016 si parintii copiilor cu dizabilitati beneficiaza de scutirea de taxe si impozite locale anca-viorica anca-viorica Buna ziua,am baiatul cu handicap grad accentuat,am fost la primaria unde avem resedinta de domiciliu(este proprietate personala,domiciliul stabil il avem in ... (vezi toată discuția)