avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa de munca

Buna ziua, va rog din suflet da ca puteti sa ma ajutati , tatal meu a lucrat ca tehnician agronom la o statiune de cercetare apoi ca laborant in sectorul de cercetare, statiunea fiind una de cercetare dezvoltare ovine si caprine dar avea si ferme vegetale .Daca puteti sa-mi spuneti pozitia sau nr. din anexa ordinului 50 la care ar putea sa fie incadrat deoarece la acea statiune nu se gasesc Deciziile sau alte acte din care ar reiesea acest lucru. Mentionez ca a lucrat intre anii 1977- 1981. Iar daca nu se gasesc Deciziile ,procesele verbale , etc.. unitatea ar putea sa dea adeverinte de incadrare in grupe sau doar in instanta s-ar putea dovedi. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: apeiron2 , utilizator 14:11, 22 Martie 2018
Spune secretara ca de regula nu li se dadea si la persoanele respective ci doar se mentiona actul . Multumesc din nou tare mult.
In acest caz, tatal dvs. nu are decat posibilitatea actiunii in instanta.
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a lucrat in ... FlorinPascondea FlorinPascondea Buna ziua , as avea nevoie de ajutor , tatal meu a lucrat in perioada 14.03.1977 -01.03.1986 la Trustul Energo Construct in Oravita. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 BALOSINRODICA BALOSINRODICA In ordinul 50 din 1990 pentru precizarea locurilor de munca, activitatilor si categoriilor profesionale cu conditii deosebite care se incadreaza in grupele I ... (vezi toată discuția)
Grupa ii tinichigii auto automecanica automecanica Pot fi încadrati în grupa II de muncă tinichigii auto din unitătile autoservice auto pentru perioada anterioară 01.03.1990 ,ordin 50/1990 cu completările ... (vezi toată discuția)