avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit

Buna ziua. In urma cu 6-7 ani tatl meu a facut un credit. la Bank post si o descoperire de card. Credite de care nu a stiut nimeni. acum 4 ani,tatal meu a decedat si au inceput sa vina si scrisorile de la banci. Am depus actele doveditoare decesului la ambele institutii, la una spunandu.ne ca i s.a acordat credit pentru ca avea un salariu frumusel. In prezent sunt sunata de recuperatori pentru o copie a certificatului de deces. Cum pot scapa de aceasta datorie? Ce mi se poate intampla? Mentionez ca nu are credit de ipoteca,nu a girat cu casa in nici o situatie iar casa este pe numele ambilor parinti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:05, 21 Martie 2018
Nu dați nimic recuperatorilor . Nici un act,
E posibil sa se fi prescris.
Este bine sa apelati urgent la avocat daca vor sa va execute sau sa faca vreo miscare judiciara.
Altfel mostenitorii pot fi buni de plata...si se poate face si partaj pe casa in functie de situatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare carduri dupa decesul titularului, mostenire cu probleme ioanabarbu ioanabarbu Buna ziua Am o prietena careia i-a decedat tatal. Ea si fratele ei sunt mostenitorii, cu certificat de mostenitor, ai unei case ipotecate la banca de tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa ipotecata ioanabarbu ioanabarbu Buna ziua, Doresc sa supun atentiei dvs. urmatorul caz: tatal meu a decedat, eu si fratele meu fiind unici mostenitori (mama noastra-fosta sotie - a divortat ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii cosmin01ro cosmin01ro Buna ziua! Desi banuiesc ca aceasta problema a mai fost adusa in discutie in numeroase randuri pe forum, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi ... (vezi toată discuția)