avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de handicap

buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : fratele meu si sotia lucreaza in grecia,cu forme legale ,din anul 1994.au un copil care are 25 de ani,sufera de schizofrenie...i-au facut dosar de pensionare pt. handicap....autoritatile din grecia le cer dovada ca nu primeste pensia de handicap si din romania! fac precizarea ca baiatul lor locuieste in grecia de la varsta de 10 ani. nu a lucrat niciodata nici in romania nici in grecia. ce demersuri trebuiesc interprinse pt. a obtine de la autoritatile romane a dovezi ca nepotul meu nu beneficiaza de pesie de handicap . va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : fratele meu si sotia lucreaza in grecia,cu forme legale ,din anul 1994.au un copil care are 25 de ... (vezi toată discuția)
Handicap.... dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : fratele meu si sotia lucreaza in grecia,cu forme legale ,din anul 1994.au un copil care are 25 de ... (vezi toată discuția)
Informatii pensie de urmas margareta52 margareta52 Buna seara, Am o nelamurire, mi-a decedat sotul anul acum 3 ani jumatate, el fiind pensionat, fost cadru in armata. Fiica. fiind la ... (vezi toată discuția)