avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... INSELACIUNE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

INSELACIUNE

Buna seara ,am si eu o problema destul de mare .Am fost inselat de catre o doamna cu suma de 800€,banii erau in schimbul unor servicii(nu sexuale)care nu au mai fost prestate. Cand doamna a spus ca nu ma mai poate ajuta eu i am cerut banii inapoi . Ea a spus ca a facut transferul (asta era vineri ),eu luni seara cand am vazut ca banii nu au intrat i-am trimis un mail in care i-am spus ca daca nu imi intra banii in cont ma voi duce la politie . Am primit raspuns foarte revoltat ca am jignit o si ca ea a anulat transferul si ca ma da in judecata(nu i am adresat niciun cuvant urat).Tin sa precizez ca dansa este din polonia ,iar banii au fost trimisi de pe contul unei cunoastinte din Belgia .Intrebarile mele sunt:cum pot rezolva situatia sa imi iau banii inapoi si daca este neaparata nevoie de proprietara contului de pe care au fost trimisi banii? Va multumesc.
Doamna in cauza a fost somata(am dovada mail-urile trimise)dar dansa o tine pe a ei ca ea are dreptate si ca prin faptul ca am amenintat-o ca ma duc la politie ea ma poate da in judecata pentru denigrare.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Notificata nu prin email. Ci prin avocat sau executor.
Stabiliti un mod clar de a o pune în întârziere. În caz contrar rămâneți cu banii pierduti.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează. Mulțumesc-
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Daca doamna respectiva locuieste in Polonia, trebuie sa va adresati unui avocat din Polonia,ma indoiesc ca,un avocat din Romania cunoaste legislatia poloneza, civila si eventual penala.

Am trimis un email unui avocat polonez vorbitor de limba romana. Ce sanse as avea sa castig acest proces?
DAN POPESCU a scris:

Daca doamna respectiva locuieste in Polonia, trebuie sa va adresati unui avocat din Polonia,ma indoiesc ca,un avocat din Romania cunoaste legislatia poloneza, civila si eventual penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca / frauda / spalare de bani sergiubuza sergiubuza Buna! Am intampinat urmatoarea problema la locul de munca si nu stiu cum sa actionez mai departe. Totul a inceput cand in luna Octombrie am aplicat pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)