avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate institui poprirea pe salariu in alta tara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate institui poprirea pe salariu in alta tara?

Buna ziua,
Desi exista documentele necesare pentru instituirea popririi pe salariu in vederea recuperarii pensiei de intretinere minori din ultimii 3 ani si a pensiei curente, acest lucru nu este posibil deoarece tatal lucreaza acum in alta tara, cunoscut fiind insa locul de munca de acolo. Executorul mi-a spus ca nu are competenta teritoriala in acest caz.
Ce se poate face?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: mimirta , utilizator 08:02, 23 Martie 2018
Apelaţi la Ministerul Justiţiei, găsiţi pe net numărul de telefon de la Relaţii cu publicul, acolo veţi fi îndrumată spre Departamentul de cooperare internaţională; cei de acolo vă vor da îndrumările necesare privind paşii de urmat.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita geoanna geoanna As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Emiliaemi Emiliaemi Buna ziua,sunt divortata de 2 ani,el a plecat in anglia,de curand am castigat procesul pt custodie exclusiva si este obligat la plata pensiei alimentare 25% ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)