avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Buna! Am fost casatorita 8 luni, timp in care am ridicat pe banii de la nunta si pe munca tatalui meu o casa pe terenul socrilor, nu am facut acte la acea casa. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea ca sa inaintez proces de partaj si sa cer partea mea din acea casa. Momentan sunt in proces de divort. As avea nevoie de un avocat din Arad pentru consiliere si care sa ma reprezinte
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:01, 22 Martie 2018
Buna ziua,
Cu privire la casa, aveti dreptul la 1/2 prin partajare.
Cu privire la avocat, cautati in baroul Arad sau .....
Acest site nu va poate PROPUNE avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj taniela taniela Sunt in divort cu incredintare minor in varsta de 1 an si cu partaj care ridica mari probleme. Sotul nu doreste sa imparta cu mine intreaga masa partajabila ... (vezi toată discuția)
Partajul dupa divort stelutasc stelutasc eu m-am casatorit in august 2010 , chiar dupa nunta sotul meu a inceput sa-si bata joc de mine, sa ma ameninte...dupa 5 luni m-a dat afara din casa si acum ... (vezi toată discuția)
Drepturile soției la casa construită în timpul căsniciei pe terenul socrului violetavio violetavio Buna seara! Se da urmatoarea situatie:sot si sotie, casatoriti de 6ani,construiesc casa lor(terminata in primii 3ani) pe terenul socrului(tatal sotului),teren ... (vezi toată discuția)