avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Parcare amenda locala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Parcare amenda locala

Am primit o invitație prin posta de la poliția locală ca sa ma prezint la data de pentru oprire interzisă, stationarea interzisa, amenda e din data de 5 Octombrie 2017, mașina e pe numele mamei, un ajutor ? Pe invitație scrie numele proprietarului mașini si a venit prin posta ! Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:02, 22 Martie 2018
Pentru a indeparta situatiile neplacute,dati curs invitatiei si clarificati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in urma invitatiei la politie Aurelia31 Aurelia31 Buna ziua, Am primit o invitatie din partea Directiei Politiei Locale, Serviciul Circulatie Rutiera, conform careia trebuia sa ma prezint in data de ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare Mihail98 Mihail98 Buna Ziua!In data de 23.10.2020 sotia mea a parcat masina(care este pe numele meu) intr-o zona unde oprirea este interisa, intoarsa la masina a gasit sub ... (vezi toată discuția)
Amenda locala. Just-drept Just-drept Am stationat cu auto pe un loc unde era indicatorul oprirea interzisa. Eu am rămas in masină, colega mea a mers pana la magazinul unde stationasem, iar in 2 ... (vezi toată discuția)