avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca la Gardienii Publici.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca la Gardienii Publici.

Bună ziua. Am lucrat Gardian Public în perioada 1995-2000 și vreau să stiu dacă am beneficiat de grupă de munca? Mentionez că am avut în dotare armament.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Biancuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 15 Iulie 2018
Grupa a III-a de munca este echivalentul conditiilor normale de munca. Prin urmare, activitatea in grupa a III-a de munca nu aduce niciun beneficiu salaratilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca pana 2001 mzakarias mzakarias Daca laborator clinic de analize medicale din spitale beneficiaza de grupa a II si in baza caror legi. Am lucrat ca asistent med de laborator si nu am trecuta ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa de munca horia47 horia47 electronist depanator radio-tv se incadreaza in grupa 2 de munca ....... daca da , in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Grupa de munca onila vasile onila vasile am lucrat 25 de ani.la tinara garda.industrie usoara.in tricotaje.cu scame fire toxice etc.nu am beneficiat de grupa.in conditii grele.o pot obtine?daca da!in ... (vezi toată discuția)