avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intimidare la locul de muncă din cauza faptului că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intimidare la locul de muncă din cauza faptului că urmează să ne căsătorim. Este vreo lege care ne interzice să lucrăm în același loc, dacă suntem soț și soție?

Buna ziua
Lucrez in cadrul unei companii de 2 ani jumătate. In cadrul companiei am întâlnit un coleg ne-am îndrăgostit și in Iunie urmează sa avem nunta. Șeful a început sa ne intimideze sa ne depunem demisiile ca nu este ok sa lucram la același loc de munca. Întrebarea mea este următoarea: este vreo lege ce ne interzice sa lucram împreuna atâta ca soț și soție? Rog un răspuns
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 24 Martie 2018
Dar daca va casatoriti si va pastrati numele de fata? Daca nu figurati la el in acte cu acelasi nume de familie, oare asa nu accepta sa va casatoriti?
Un angajator nu are dreptul sa decida numele de familie al unor angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare penala conflict munca lilimagureanu lilimagureanu Lucrez intr-o companie foarte importanta ca redactor sef. Am fost informat joi, ca pana mari (ieri), sa iau o decizie daca vreau sa plec din companie de buna ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie MihaiAndrei89 MihaiAndrei89 Buna ziua , am nevoie de o parere va rog. Lucrez in cadrul unui restaurant , in functia de manager , angajatorul meu m-a concediat dar doreste sa imi scriu ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca roxana41 roxana41 Bună seara, de ceva timp sunt intr-un conflict cu managerul la locul de munca. Pe scurt tine in brate un alt angajat care nu respecta sarcinile si ... (vezi toată discuția)