avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Care sunt condițiile legale în care pot vinde ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Care sunt condițiile legale în care pot vinde produse alimentare făcute cu materie primă producție proprie?

Buna ziua,

Care sunt conditiile legale prin care pot oferi mancare cu produse din propria curte: gradina de legume(zarzavat, suc de rosii, salate etc.), livada(gemuri, nectar, compoturi etc.), vita de vie(must, vin, tuica), pasari (gaini, curcani, rate etc.) crescute la curte, peste prins de mine?

Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AndreiPro , utilizator 10:39, 24 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Avem deja pensiunea, doar ca legislatia prevede cumpararea produselor de la magazin. Nu vreau sa le dau oamenilor crenvusti, salam, oua de la supermarket. In zona nu exista producatori locali. Acitivitatea o desfasuram pe PFA CAEN 5520.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)