avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restante ENEL dupa 5 ani de la vanzarea apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restante ENEL dupa 5 ani de la vanzarea apartamentului

Buna ziua,
As dori sa stiu ce pot sa fac daca: am vandut un apartament acum 5 ani. Noul proprietar (desi ne-am inteles ...verbal) nu a mutat constractul ENEL pe numele lui. Acum am fost instiintat (noroc ca mai an acelasi nr de tel) pe sms ca am de achitat facturi restante de energie electrica. Cum pot sa reziliez acel contract si sa il oblig pe proprietarul actual sa isi plateasca datoriile?
Multumesc
Mergeti la ENEL si depuneti o copie dupa actul de vanzare-cumparare al apartamentului,
Solicitati acestora sa-l notifice pe noul proprietar si nu pe dvs.
Oricum nu aveti obligatia de a achita ceva ce nu ati consumat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul proprietar mai are de plata la intretinere odaniell odaniell Buna seara, Am si eu urmatoarea problema ,am cumparat un apartament iar fostul proprietar mai are de platit intretinerea pe luna octombrie ,bani pe care nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am vândut un apartament in 2012 cu toate taxele ... racu3949 racu3949 Buna Ziua . Am vândut un apartament in 2012 cu toate taxele achitare la zi . Dupa vreo doi aniI proprietarul a decedat iar toate bunurile au fost luate de ... (vezi toată discuția)
Furt energie electrica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Se da urmatoarea situatie: imobil dobandit prin contract de vanzare-cumparare, trec mai mult de 6 luni si contractul de furnizare al energiei ... (vezi toată discuția)