avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis romanesc suspendat in uk
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis romanesc suspendat in uk

sal forum , in oct-2015 am fost depistat si trimis in curte cu acuzatia conduce sub influenta bauturilor alcoolice , am fost condamnat 18 luni suspendarea dreptului de a conduce pe teritoriu uk ,dupa terminarea pedepsei am primit o scrisoare sa merg sa preshimb permisul (din permis ro in uk) si intre timp am fost trimis sa fac un control medical pe care lam cazut, am primit inca 6 luni amanare , dupa aceste luni am facut din nou testul medical si lam ttrecut , dupa terminare analizelor mam prezentat iar la dvla (biroul permise) si am platit pentru permis , apoi mam trezit acasa cu un permis provizoriu si acesta pe termen limitat (1an) ,am sunat la ei si miau zis ca posibil sa fie o greseala din sistem si sa astept o decizie, Intr-un cuvant ce trebuie sa fac , imi pot recupera permisul de la ei sau din romania si daca mai am voie sa circul in uk?

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Nu am primit log book v5c de 4 luni. floridan77 floridan77 Am primit scrisoare se la compania de asigurare Huges ca in 7 zile nu trimit V5C imi inchid asigurarea. Cred ca proprietarul de la care am cumparat a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)