avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prin ce contract sa fiu platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prin ce contract sa fiu platit

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Ce contracte poate incheia pentru a primi acesti bani legal si a se inregistra cu ei la administratia financiara???
Pentru a avea un contract legal si a se inregistra fiscal cu aceste venituri i s-au dat urmatoarele variante: sa lucreze ca persoana fizica pe baza unui contract de comision sau sa incheie un contract de prestari servicii intre o firma in care e asociat unic(nu are nici un angajat) si firma de la care primeste comision. Care credeti ca e varianta cea mai buna? Pot fi aplicate amandoua?
In cazul in care lucreaza prin societatea pe care o are nu credeti ca e mai dezavantajos caci plateste impozit si pe profit si pe dividende?

dar aceste comisioane se platesc lunar in functie de activitate si atunci el cum poate proceda?
Ce solutie vedeti????/ Va rog mult daca puteti sa imi sugerati orice modalitate

Alte discuții în legătură

Prin ce contract sa primesc bani? oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Ce contracte poate incheia pentru a primi acesti bani ... (vezi toată discuția)
Plata legala a comisionului oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)
Plata prin comision oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)