Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Buna ziua!
Solutia pe care cred eu ca am gasit-o dar nu stiu daca este in regula,este urmatoarea :
Sa cumpar hainele de firma din magazinele respective,cu factura/chitanta, sa pun un nume simplu la magazinul meu,sa NU pun nici o reclama cu brandurile de renume pe care doresc sa le comercializez SI SA INGAURESC eticheta fiecarui articol de imbracaminte.atat eticheta textila cat si cea de carton/plastic,cu un punctator.
 Ale x 
	    	Utilizator

Ale x 
	    	Utilizator	    

Mia cake 
	    	Utilizator

Mia cake 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 stelianstana	                   

Buna ziua,
intentionez sa deschid un business de comercializare haine de firma (marci inregistrate cum ar fi DKNY, Calvin Klein, JM Collection, Baby Phat, ... (vezi toată discuția)
	                    stelianstana	                   

Buna ziua,
intentionez sa deschid un business de comercializare haine de firma (marci inregistrate cum ar fi DKNY, Calvin Klein, JM Collection, Baby Phat, ... (vezi toată discuția)

mirceabescu	                   

Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
	                    mirceabescu	                   

Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)

Laurentiu90	                   

Am si eu o nelamurire cu acest subiect.
Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)
	                    Laurentiu90	                   

Am si eu o nelamurire cu acest subiect.
Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)