avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Procedura inscriere in scopuri TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Procedura inscriere in scopuri TVA

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, daca puteti si vreti, cu o procedura clara de inregistrare in scopuri de TVA actualizata pt o firma nou infiintata, eventual un link unde pot afla pas cu pas ce anume trebuie facut de catre administrator pt depunerea documentatiei( si care este aceasta). Citesc tot felul de articole, despre noi criterii, despre punctaje, dar nimic clar de la a la z. Ori nu caut eu bine, ori...
Multumesc anticipat pt ajutor!

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la sediul social Alexandra88m Alexandra88m Buna ziua, Am deschis un SRL pentru care am optat ca activitatea sa fie desfasurata la benficiar - caz in care nu e necesar un punct de lucru. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Calitatea de comerciant Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara, O firma inmatriculata la Reg. Com. cu cod caen principal 4791 - Comert prin internet sau prin casele de comenzi are calitatea de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva bob02008 bob02008 Ca sa inscriu o firma nou infiintata , platitoare de tva am inteles ca trebuie ca cei de la ONRC sa imi elibereze un alt certificat constatator din care sa ... (vezi toată discuția)