avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Componenta familiei ( alternativa din punct de vedere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Componenta familiei ( alternativa din punct de vedere legal la livretul de familie )

Buna ziua. Am nevoie, procesul fiind in Grecia unde încă se folosește livretul de familie, de un înlocuitor pentru acest document sau ceva echivalent din punct de vedere legal. Din diferite discuții am înțeles ca livretul de familie nu se mai eliberează si conexiune între membrii familiei utilizând certificatele de naștere in cazul meu nu este exact ce autoritățiile din Grecia doresc.intrebare este : exista o alternativa la livretul de familie?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:38, 2 Aprilie 2018
Cine va spus ca nu se mai elibereaza livretul de familie? Nu exista nici o lege in acest sens. Solicitati la starea civila de la locul dvs. de domiciliu livretul de familie. In ultima instanta dati o declaratie pe proprie raspundere la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livret de familie BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua! As dori sa stiu, daca mama mea ar putea sa depuna cererea de livret de familie (familie compusa din 2 persoana-mama si fiica) chiar daca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Livret familie talpesghe talpesghe Buna ziua, dupa divort mai este nevoie sa -mi scot livretul de familie? la momentul casatoriei nu se elibera acest livret? multumesc! (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de nastere nou nascut Apocalipsus Apocalipsus Bună seara , Spuneți-mi și mie va rog, în cat timp se elibereaza certificatul de nastere , pentru un nou nascut, de la primăria sectorului 1 Bucuresti, ... (vezi toată discuția)