Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

Eugenia Angelica Fortuna 
	    	Consultant resurse umane

Eugenia Angelica Fortuna 
	    	Consultant resurse umane	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Buna ziua.
Daca unui salariat i s-a eliberat de la fostul loc de munca o adeverinta ca a fost muncitor zilier la acea societate, fara sa i se consemneze in carnetul de munca perioada respectiva, datele din acea adeverinta sunt valabile ? Perioada respectiva i se calculeaza la sporul de vechime ?
Multumesc.
 eagle_free 
	    	Utilizator

eagle_free 
	    	Utilizator	    

eagle_free, utilizator
 eagle_free, utilizator 	
			~ final discuție ~
 a&a	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care a lucrat anterior ca zilier la o alta societate.A adus adeverinta de zilier pentru ... (vezi toată discuția)
	                    a&a	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care a lucrat anterior ca zilier la o alta societate.A adus adeverinta de zilier pentru ... (vezi toată discuția)

tuilleries	                   

Buna ziua.
Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI),  o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
	                    tuilleries	                   

Buna ziua.
Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI),  o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)

horeabortan	                   

Am nevoie de ajutor cu o situatie cu care nu m-am confruntat pana acum. O persoana a incheiat in 2003 o conventie de prestari servicii cu o firma. El in ... (vezi toată discuția)
	                    horeabortan	                   

Am nevoie de ajutor cu o situatie cu care nu m-am confruntat pana acum. O persoana a incheiat in 2003 o conventie de prestari servicii cu o firma. El in ... (vezi toată discuția)