MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 clau94	                   

Buna ziua , pe scurt mi-a fost suspendat perimisul pe 3 luni, am facut contestatie si am pierdut. Am vazut pe site-ul judecatoriei decizia care poate fi ... (vezi toată discuția)
	                    clau94	                   

Buna ziua , pe scurt mi-a fost suspendat perimisul pe 3 luni, am facut contestatie si am pierdut. Am vazut pe site-ul judecatoriei decizia care poate fi ... (vezi toată discuția)

alex113	                   

buna seara,am vazut pe site-ul InfoDosar.ro ca mi s-a respins plangerea contraventionala ,doar ca am o nedumerire.
\"\"Solutia pe scurt: Respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
	                    alex113	                   

buna seara,am vazut pe site-ul InfoDosar.ro ca mi s-a respins plangerea contraventionala ,doar ca am o nedumerire.
\"\"Solutia pe scurt: Respinge plangerea ... (vezi toată discuția)

danypopica	                   

Buna ziua! 
Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)
	                    danypopica	                   

Buna ziua! 
Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)