avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa salubrizare sector 4
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa salubrizare sector 4

Buna ziua,
Am 2 firme cu sediul social inregistrate in apartamentul in care locuiesc. Trebuie sa platesc aceasta taxa de salubrizare pentru ambele firme in conditiile in care nici una nu are activitate .
Consider aceasta un abuz.
Cei care sunt in aceeasi situatie cum procedati?


Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
Eliza11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Eliza11 , utilizator 18:52, 30 Martie 2018
Unii plătesc, alții au ales fie sa nu plătească cu consecința executării silite alții preferă să conteste ...Depinde de fiecare persoană cum alege să-si gestioneze relația cu DITL.

Ok. Intrebarea mea acum este daca exista vreun grup de persoane care s au adunat impreuna cu un avocat sa de a in judecata Primaria Sector 4 pentru acest abuz. De unul singur e greu. Fiind mai multi se poate lua in seama cererea. Daca da as dori sa ma alatur .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)
Taxa gunoi sector 4 Lunawith Lunawith Asa cum bine se cunoaste , in sectorul 4 suntem instiintati sa platim taxa de gunoi. Eu am inregistrate la adresa din sector 4 unde locuiesc, doua sedii firma ... (vezi toată discuția)