CaraD 
	    	Utilizator

CaraD 
	    	Utilizator	    

ContSters467553 
	    	Utilizator

ContSters467553 
	    	Utilizator	    

ContSters467553, utilizator
 ContSters467553, utilizator 	
			~ final discuție ~
 TANUL	                   

Rog comunitatea daca ma poate ajuta cu un sfat!
In 2005 impreuna cu sotul meu am cumparat cu contract de vanzare cumparare un imobil in paragina al  unchiului ... (vezi toată discuția)
	                    TANUL	                   

Rog comunitatea daca ma poate ajuta cu un sfat!
In 2005 impreuna cu sotul meu am cumparat cu contract de vanzare cumparare un imobil in paragina al  unchiului ... (vezi toată discuția)

valentin8902	                   

prin anul 2007 am semnat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, eu fiind nuda proprietate a imobilului iar unchiul meu cumparator al dreptului de ... (vezi toată discuția)
	                    valentin8902	                   

prin anul 2007 am semnat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, eu fiind nuda proprietate a imobilului iar unchiul meu cumparator al dreptului de ... (vezi toată discuția)

elmona	                   

Buna ziua,
 Sunt intr-o foarte dificila situatie, care succint se prezinta asa:
 Sunt nudul proprietar al unui imobil unde si locuiesc de fapt (am carte de ... (vezi toată discuția)
	                    elmona	                   

Buna ziua,
 Sunt intr-o foarte dificila situatie, care succint se prezinta asa:
 Sunt nudul proprietar al unui imobil unde si locuiesc de fapt (am carte de ... (vezi toată discuția)