avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN fabricare schelete din lemn pentru canapele
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN fabricare schelete din lemn pentru canapele

In ce cod CAEN poate fi incadrata activitatea de productie schelete de lemn pentru canapele, fotolii,etc? Doar partea de tamplarie, nu realizarea produsului finit. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:27, 1 Aprilie 2018
Va incadrati la codul caen 3109 Fabricarea de mobila n.c.a. Aceasta clasa include: -fabricarea de canapele, canapele extensibile si fotolii -fabricarea de scaune si banci pentru gradina -fabricarea de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, gradini etc. -fabricarea de carcase pentru masini de cusut, televizoare etc. Aceasta clasa include de asemenea: -finisarea scaunelor si bancilor, cum ar fi tapitarea -finisarea mobilierului cum ar fi : vopsirea, lacuirea si tapitarea Aceasta clasa exclude: -fabricarea de perne, plapumi cu puf , vezi 1342 -fabricarea de mobilier din ceramica, beton sau piatra, vezi 2342, 2369, 2370 -fabricarea de lampi electrice si echipamente de iluminat, vezi 2740 -fabricarea de scaune pentru autoturisme, vezi 2932 -fabricarea de scaune pentru vagoanele de calatori, vezi 3020 -fabricarea de scaune de avion, vezi 3030 -retapitarea si reconditionarea mobilierului, vezi 9524

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen manopera patuturi copii JUNC LAURA ADRIANA JUNC LAURA ADRIANA Ce cod caen trebuie, pentru manopera- montare patuturi lemn copii. multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d, informatii AlexTom AlexTom Buna ziua,as vrea sa deschid un srl-d dar as vrea sa stiu niste informatii: Ce studii sunt necesare pentr a putea deschide ? As putea folosi firma pentru ... (vezi toată discuția)
Actualizarea vechilor coduri caen in actul constitutiv sorin_n30 sorin_n30 Buna ziua, Trebuie sa actalizez vechile coduri caen rev. 1 din actul constitutiv in noile coduri caen rev.2. Problema este ca in tabelul de corespondenta ... (vezi toată discuția)