avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie dupa deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie dupa deces

Buna seara,bunicul a decedat astazi pe 1 si vroiam sa stiu daca eu mai pot beneficia de ultima pensie avand in vedere ca nu suntem rude de nici un grad,pana acum ridicam pensia pe baza unei procuri notariala.
Eu sunt singurul mostenitor avand contract de vanzare - cumparare,eu am avut grija de el in ultimii ani din viata,eu ma ocup cu toate cele inmormantarii.
Bunicul incasa pensia M.A.I. Si as vrea sa stiu unde ma pot adresa.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ridicare pensie dupa deces de catre rude de gradul 2 Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara, Mama mea a avut grija de bunicul meu, tatal tatalui meu, timp de 12 ani. In acest timp tatal meu a decedat, iar recent si bunicul meu a decedat. ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.bunicul patern si sotia lui au făcut act de vânzare ... ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua.Bunicul patern si sotia lui au făcut act de vânzare cumpărare unei nepoate din partea sotiei.Nepoata a decedat in urmă cu 18 ani nu era ... (vezi toată discuția)