avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto CIV duplicat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto CIV duplicat

Buna seara,

Doresc sa vand un auto al carei CIV am pierdut-o. M-am documentat putin, si am aflat ca pot solicita duplicatul CIV ului de la RAR. Intrebarea mea este: este nevoie sa eliberez si un nou talon (conform cu seria cartii duplicate) pentru a putea scoate din evidenta masina de pe rolul meu fiscal sau pot scoate masina prezentandu-ma doar cu duplicatul obtinut de la RAR? Sunt putin in dubii, deoarece am inteles ca pe duplicat nu scrie numele proprietarului (adica eu) decat dupa eliberarea unui nou talon.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
chesadrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto fara carte de la proprietar catalinknw catalinknw Buna seara, doresc sa achizitionez un autoturism dar proprietarul a pierdut cartea , se poate face cv la notar precum ca eu cumpar masina fara carte si sa scot ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate un duplicat civ al masinii cumparata de la un nene care nu mi-a dat-o? betylina betylina Buna ziua,sunt noua pe aici nu stiu la cine sa apelez si nici daca am nimerit bine intrand pe acest topic,dar va rog mult sa ma ajutati. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)