In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa terminat cu poprirea, la 2 saptmani după aceea mi-a venit si hârtia de la executor in care im spunea ca mi-am achitat toate datoriile către creditor.Pana aici nu contest nimic din cum au decurs lucrurile.
Când sa instituit poprirea am primit de la executor atât eu cat si banca o hârtie prin care in urma unei decizi judecătorești avute in luna 10 anul 2014, ca având de plata o suma fixa (datoria totala catre banca)plus cheltuielile cu executarea.
Acu 2 săptămâni mi-am făcut o cerere la biroul de credit pentru a vedea situația mea de acolo.
In urma raportului au rezultat următoarele:
-Banca in 2017 m-a raportat la Biroul de Credit cu o datorie de 110 lei
-Banca mi-a raportat ultima plata către ei in luna septembrie 2017 (eu am terminat cu plata datoriei către ei in luna septembrie 2015 conform hârtiei primita de la executor, aceasta hârtie a fost transmisa si băncii.Iar pentru patoria către ei a fost stabilita o suma fixa in anul 2014 luna octombrie de către executor)
Banca a procedat corect raportanduma la biroul de credit in anul 2017 de 2 ori cu întârzieri si inregistrandumi ultima plata in septembrie 2017?
Conform hârtiei de la executor mi-am plătit datoria către ING in anul 2015 luna august.
Pot cere băncii să-mi șteargă raportările din 2017 ca fiind eronate?
Iar in caz ca banca refuza sa-mi șteargă raportările ii pot chema in instanță?
Cum pot proceda pentru a cere băncii să-mi șteargă raportările zic eu abuzive (în biroul de credit apar cu 6 pe ultimele luni în relația cu ING, dar eu nu mai am nici o treaba cu ei din 2015 conform hârtiei primite de la executor care spune ca mi-am plătit datoria către creditor