avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme credit
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme credit

Buna ziua am o intrebare daca m-ati putea ajuta in anul 2008 am luat un imprumut de la provident,l-am achitat esalonat prin chitante de mana catre un agent reprezentat de ei,acum dupa 10 ani mi sa blocat cardul pt recuperarea unei sume pe care am platit-o,specific ca nu mai gasesc nici o chitanta sa fac dovada platii de acum 10 ani
Trebuie sa contestati masura popririi sau chiar executarea silita.
Va multumesc dar spuneti-mi va rog cum as putea face contestatie daca nu imi permit un avocat,poprirea a venit in 30 martie nu prea mai am timp daca trebuie contestata in 15 zile
Daca nu aveti bani de avocat trebuie sa va descurcati singur, cautati pe net un model de contestatie la executare, il completati atent si corect, motivat in fapt si in drept, spuneti acolo ca ati platit datoria la timp, totodata invocati exceptia prescriptiei extinctive, platiti taxa judiciara de timbru conform Oug 80 din 2013 si sunteti atent la art.195, 149 si 150 cod procedura civila si solicitati judecarea in lipsa in caz ca nu puteti ajunge la proces. Daca faceti vreo greseala si vi se anuleaza cererea, este grav.
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
trandafir2, moderator
Va multumesc pt raspuns,as mai avea o intrebare in 15 as avea termenul pt contestatie nu am cand sa o fac asa repede,se mai poate face contestatie dupa prima poprire sau nu mai pot face nimic?Pe adresa din buletin nu mi-a venit nici o instintare doar am primit un mesaj de la banca unde am card de salarii ca domnul Bej Tudorache Catalin a instiintat banca popririi,apoi am trimis email domnului Bej si mi-a rasp ca va fi blocat contul pana la recuperarea sumei.Va multumesc din suflet
Cititi art.715 Cod procedura civila. Grabiti-va sa va incadrati in termenul de 15 zile (luni, pe 16, sunteti inca in termen).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)