avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuzul BEJ de a-mi comunica actele din dosarul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuzul BEJ de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita

Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu a fost infintata o poprire pentru suma de 5800 lei din partea BEJ TUDORACHE CATALIN ANDREI la cererea creditorului ULTIMO PORTOFOLIO INVESTMENT.
Am luat legatura cu BEJ si am cerut detali asupra dosarului si mi s-a raspuns ca actele din dosar mi-au fost trimise prin posta insa nici acum in data de 15.02.2016
nu am primit acele acte pentru a vedea despre ce este vorba si eventual sa pot face o contestatie la executare.Va rog sa ma indrumati cum sa procedez ca sa pot obtine documentele din dosarul de executare silita si sa pot face contestatie la executare.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:39, 15 Februarie 2016
Mergeti la biroul executorului si depuneti o cerere de studiere/copiere dosar. Cu siguranta va vor lasa sa il studiati. Pentru copiere insa au dreptul de a va solicita sa platiti contravaloarea copiilor xerox

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)
Caut colaborare pentru redactare thomas2003 thomas2003 Salut, Se da o contestatie la executare respinsa - credit prescris Provident. Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată în ... (vezi toată discuția)
Credit luat de cineva cu cartea mea de identitate??? Diana_Munteanu Diana_Munteanu Am aflat de pe portalul Judecatoriei Targu Mures faptul ca mi s-a intentat incuviintare executare silita inca din data de 29.03.2016 de catre BEJ Tudorache ... (vezi toată discuția)