avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara.

Bună ziua!
Am o întrebare la dumneavoastră, dacă se poate....
La fiecare majorare a salariilor minim pe economie, trebuie reînnoita cererea de majorare a pensiei alimentare?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Gabriela Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:47, 5 Aprilie 2018
Pensia de intretinere este de 1/4 din venit sau suma fixa?Ce aveti scris exact in sentinta?
Daca pensia e stabilita ca procent din venitul minim, atunci ea se actualizeaza automat in functie de variatiile acestui venit.

Daca e stabilita in suma fixa, atunci e necesara o actiune de marire a cuantumului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara angelabadila angelabadila daca pe sentinta de divort scrie ca pensia alimentara este in fc.de salariu minim pe economie (atunci 90.00 ron )trebuie sa mai cer eu in instanta marirea nu ... (vezi toată discuția)
Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)