avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatean din uzbekistan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatean din uzbekistan

Buna ziua,
Ma pute-ti ajuta v-a rog. Impreuna cu logodnica mea muncim pe un vas de croaziera. Anul viitor planuim s-a facem cununia civila si s-a avem un copi nascut pe teritoriul romaniei. Cum putem proceda pentru ca ea ( cetatean din Uzbekistan) sa poata naste in Romania fara a avea probleme. Din cate stiu o viza de lunga sedere e valabila doar pt 90 de zile si nu as vrea sa calatoreasca cu avionul cat timp va fi gravida.
V-a multumesc pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain - acte necesare mplugar mplugar Eu sunt roman ea este equatorial guineana, nu are certificat de nastere pentru ca acolo nu exista. - si nici certificat de celibat. Cum putem obtine un ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)