avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea programului de munca mamei care alapteaza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea programului de munca mamei care alapteaza

Buna ziua.Incepand cu 5.04 2018 voi reveni la munca,fiica mea avand 1 an si 10 luni.O Alaptez inca si as vrea sa stiu daca am dreptul ca pana la 2 ani (ai copiului( sa mi se reduca programul la 6 ore??Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 5 Aprilie 2018
reducerea timpului de lucru pentru alaptare se face doar pana la 1 an implinit
Verificati si in reg.intern sau in c.c.m. aplicabil daca exista vreo prevedere privind reducerea programului de munca al mamei care alapteaza.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program redus mira-j mira-j Pentru mamele care se intorc mai devreme de doi ani din ccc la munca , in cazul meu bebe 7 luni, mai exista program redus cu 2 ore pentru alaptat? Pana la un ... (vezi toată discuția)
Reducere program de munca (pentru mame) maruis maruis O angajata care se afla in concediu pentru cresterea copilului si a optat pentru concediu de maternitate pana la implinirea varstei de un an a copilului, ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru pentru mamele care alapteaza MirunaMaya MirunaMaya Buna ziua, Am fost in CIC in varsta de pana la 1 an si din luna ian. 2016 m- am intors la munca. Trebuie sa stau la birou 8 ore/ zi, dar eu inca alaptez. Am ... (vezi toată discuția)