avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cu indoneziancă
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cu indoneziancă

Buna ziua A s dori sa intreb care e calea cea mai usoara sa ma casatoresc cu o cetateanca din Indonezia si care e procedura
M am uitat pe mai multe site uri dar nu reusesc sa leg toate informatiile
Si daca e mai bine sa ma casatoresc in Rominia sau in Indonezia
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: herculane280785 , utilizator 22:08, 5 Aprilie 2018
Buna seara,

Calea prin care se incheie casatoria cu un cetatean strain urmeaza in tocmai procedura de la locul ales pentru incheierea casatoriei, fie in Romania, fie tara al carei cetatean este . Insa, exista si casatorii incheiate in alte tari altele decat cele ai caror cetateni sunt subiectii. Daca hotarati sa incheiati casatoria in Romania trebuie sa mergeti la Biroul casatoriilor ce apartine de Directia locala evidenta populatiei, pe raza de domiciliu, Starea civila, de unde primiti toate informatiile.necesare. Daca insa, incheierea casatoriei hotarati a fi incheiata pe teritoriul altei tari,atunci puteti solicita sprijin formuland intrebari pe adresa Ministerului de Afaceri Externe.
In speranta ca aceste informatii au fost utile, va doresc succes !
Casatorie in Indonezia
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)