avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tentativa de furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Tentativa de furt

Buna ziua, lucrez la un magazin si am avut o situatie. O domnisoara cu un domn mi au platit produsul cu un card bancar , chitanta pos a iesit cu suma pe ea si mai jos scria fonduri insuficiente, iar eu nu am observat lucrul acesta. Dupa 2 ore am vazut si am sunat clienta deoarece completase un formular de fidelizare unde isi lasese datele nume prenume cnp nr de tel, si am anuntat o de greseala si sa vina sa achite produsul. Domnisoara a zis ca va veni , ba chiar am si o discutie pe watsup cu ea in care zice ca produsul va fi achitat doar ca nu a reusit sa vina in aceeasi zi. Chitanta pos cu probleme e semnata de domnul care o insotea si care a vrut sa ii plateasca produsul cu un card de euro. Intrebarea mea este pot depune plangere penala la politie? E adevarat e vina mea si neglijenta mea ca nu am fost atenta insa m am sesizat ulterior si am anuntat clienta.... va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:45, 7 Aprilie 2018
Buna ziua, din cele povestite nu reiese ca ar fi incidenta vreo fapta penala, ci doar o neintelegere de moment care se poate transforma cel mult intr-un litigiu civil. Dar poate o rezolvati amiabil pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)