Buna ziua. copilul meu este cetatean roman iar tatal lui cetatean israelian , tata traieste in israel , in romania nu are permis de sedere nici munca nici locuinta , insista sa i trimit proba de adn in tara lui pentru a l face cetatean israelian , ma santajeaza ca daca nu i trimit adn ul nu mi da nici o semnatura pt copil nici bani si nici nu a sunat sa intrebe de copil , m a amenintat ca o sa mi para rau , eu i am explicat ca nu am incredere in el pentru ca mi a demonstrat iar faptul ca ma conditioneaza si insista imi creaaza impresia ca vrea sa l ia la el. Eu nu i am spus niciodata sa nu sune sau sa vina sa l vada dar nu vreau ca copilul lui sa fie cetatean israelian pt ca are sanse sa mi l ia. A refuzat orice comunicare cu mine din cauza asta. Credeti ca daca il dau in judecata pt santaj si lipsa de responsabilitate si amenintare pot obtine custodie exclusiva?
I am trimis poza cu adn ul sa se asigure ca copilul ii apartine dar nu vreau sa fac un pas mai mare .
Poate-poate, dar nu cu astfel de argumente. Anterior spunea ca tatal vrea sa ia copilul, aia e altceva, acum doar iresponsabilitate, injuraturi, astea nu sunt argumente care sa o ajute.
E vorba de toate la un loc de la faptul ca ma santajeaza ca daca nu i dau testul adn sa l faca cetatean israelian ca altfel nu l mai intereseaza pana la faptul ca nici nu vine si nu suna sa vada pe copil si se ambitioneaza sa nu mi semneze nimic , afecteaza copilul si il face sa stagneze fara sa aibe ocazia si la afte oportunitati
Liliana, insasi lege spune ,,poate" si ,,trebuie"...in previziunea sa...
E adevarat ca injurile adresate mamei sau santajul nu duc la custodie exclusiva dar daca nu vrea sa semneze nimic si este afectat copilul se ajunge la custodie exclusiva.
Totul depinde de ceea ce este in concret...si judecatile pe asa ceva se bazeaza...